Marmerimitatie

Een van de specialismen van Ackermans ambachtelijke schilderwerken is het maken van marmerimitatie op alle mogelijke ondergronden. Een eenvoudige schouw krijgt met deze marmerimitatie een zeer bijzonder cachet. Aangebracht met minutieuze precisie zijn deze kunstvormen zo goed als niet van echt te onderscheiden. Niet alleen bij restauraties speelt de marmerimitatie een belangrijke rol. Ook nieuw aangebracht is marmerimitatie een aanwinst en opwaardering van uw bezit.

Marmerimitaties kennen hun toepassingen op velerlei vlakken: deuren, lambrisering, kunstobjecten, ga uw eigen fantasie maar na. De kleurstellingen van verschillende soorten marmer zoals carara (wit marmer), vert de mèr en port d’or zijn dermate decoratief dat u uw ogen niet zult geloven bij het zien van het resultaat. Wilt u weten wat marmerimitatie voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

Marmerimitatie schouw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

btn dienstenhome up

Bekijk album

Project volgt

Martijn is altijd bezig met uitdagende nieuwe projecten. Zodra er een project is afgerond wordt deze op de site geplaatst.

Bekijk album

Project volgt

Martijn is altijd bezig met uitdagende nieuwe projecten. Zodra er een project is afgerond wordt deze op de site geplaatst.

TILBURG - De klanten van de nieuwe health- en fitnessclub El Futuro krijgen vanaf komende zondag een nieuw ontvangst.
Op twee verdiepingen van het nieuwe centrum in het megabioscomplex in Tilburg-Zuid komen enkele wanden met een laagje bladgoud. "In

...