Restauratie

Effen muren en panelen vrágen soms om restauratie. Restauratieschilderwerk is één van de specialismen van Martijn Ackermans. Het aanbrengen van klassieke motieven in de authentieke stijl van uw pand geeft een fantastisch effect: het verhoogt de uitstraling en de waarde van uw bezit. Ook het schilderen van (klassieke) letters op panelen en borden (letterzetten) horen tot de mogelijkheden. Ook op gevels kunnen letters worden gezet.

Herstellen van oude en beschadigde decoraties en het creëren van nieuwe voorstellingen laten het vakmanschap van Martijn Ackermans letterlijk uit de verf komen. Een goed kunsthistorisch verantwoord advies kunt u hierbij verwachten. Bij restauratieschilderwerk worden authentieke verfsoorten gebruikt en contemporaine kleurstellingen gehanteerd. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

Restauratie - letters

Letter restauratie in een particulier woonhuis in Amsterdam. Het tekst tableau op de bel-etage was door lekkage zwaar beschadigd, dit hebben we met uiterste zorg gerestaureerd.

btn dienstenhome up

Restauratie - deuren

In een particulier woonhuis in Amsterdam heb ik 9 deuren en kozijnen gerestaureerd, de oorspronkelijke imitatie was zwaar beschadigd, ook de gouden bies in de deuren zijn hersteld.

btn dienstenhome up

Schilderwerk Amsterdam

In een particulier woonhuis in Amsterdam hebben we restauratie werk verricht. Tijdens de werkzaamheden, hebben we ook het schilderwerk met veel zorg een aandacht gegeven.

btn dienstenhome up

TILBURG - De klanten van de nieuwe health- en fitnessclub El Futuro krijgen vanaf komende zondag een nieuw ontvangst.
Op twee verdiepingen van het nieuwe centrum in het megabioscomplex in Tilburg-Zuid komen enkele wanden met een laagje bladgoud. "In

...